The Building Stone Institute Tucker Design Awards, Cornell University

Connecticut Stone won a Tucker Design Award for our part in the Bailey Plaza project at Cornell University in Ithaca, New York. This project transformed a one-acre parking lot into a modern thoroughfare combining practicality with design. Our very own Lance Dellacroce was the Project Manager on this high-profile project, and Connecticut Stone was one of two stone suppliers.

An excerpt from the jury comments that accompanied this award: “Stone as a building material delineates pedestrian movement in and out of the plaza. Placing stone as sculpture was a subtle but creative way to frame the seating areas. The fountain lifts out of the site to create interest while serving as a backdrop to the seating areas.” PDF is available online.

Sharing is caring!

0
X
X